Toenemende Complexiteit

Strategische IT Functie

As a Service Dienstverlening

Source2Innovate ziet dat de conventionele organisatie van IT haar langste tijd gehad heeft. Dit komt tot uitdrukking in een toename van complexiteit en benodigde specialisatie van de eigen IT afdeling.

Daarnaast kenmerken de traditionele outsourcing-contracten met IT Service Providers zich als rigide, gedetailleerd en taakgericht. Langzaam groeit het besef dat IT meer strategisch zou moeten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

We zien consolidatie en professionalisering in de markt van IT-service providers, zoals ontwikkeling naar As-a-Service concepten waarin standaard dienstverlening als pakket wordt afgenomen en ontzorging de norm is.

De Source2Innovate aanpak

Toewijding

Source2Innovate is een sourcingadviesbureau. Met een team van 3 toegewijde consultants en een achtervang van allerlei specialisten in het netwerk, richten wij ons op het begeleiden van selectietrajecten: Europese Aanbestedingen en Private Tenders.

Full-service sourcing

Onze methode is gestoeld op het organiseren van samenwerking, dialoog en partnerschap. We begeleiden organisaties bij elk element van het selectietraject; van IST analyse tot strategievorming, van marktverkenning tot transitieplan-management.

IT Ecosystem Development

Daarnaast begeleiden wij IT afdelingen zich te ontwikkelen naar een regie organisatie in een netwerk van dienstverleners. Hiervoor passen wij principes en methoden toe die ontwikkeld zijn in acadmische studies naar digitale ecosystemen.