Bart van der Linden

Bart is oprichter en eigenaar van Source2Innovate. Bart adviseert boards en IT managers over IT-sourcing en -innovatievraagstukken. Hij heeft 15 jaar ervaring op het gebied van IT-sourcing advies, sourcing relaties en -partnerschappen, digitale strategie, shoring strategie en business development.

IT sourcing en Innovatie is Barts passie, waarvoor de kiem gelegd is op de MTS Informatica. Vervolgens heeft Bart zijn programmeurs- en systeemervaring verder ontwikkeld aan de HTS, waarna Bart de verbreding en verdieping zocht in de universitaire opleiding Informatiekunde. De bestuurlijke kennis die hij hier opdeed, vormde samen met zijn werkervaring een goede basis voor zijn PhD traject aan Nyenrode.

Met deze kennis paraat begeleidt Bart uitbestedingstrajecten en klantcontactgroepen, en richt zich daarbij op de relatie zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Bart spreekt de taal van de boardroom maar kan zich ook prima uitdrukken in gesprekken met hardcore IT-ers. Door zijn verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid is Bart de logische schakel in verschillende sourcing partnerschappen.

bart@source2innovate.com
+(31) 6 2705 3342

Karin de Kroes

Karin is een pragmatische projectmanager. Door haar jarenlange ervaring met zeer diverse projecten en opdrachtgevers is ze in staat met verschillende dynamieken in organisaties om te gaan. Met haar achtergrond in de cultuurwetenschappen is Karin gewend om outside-in te denken ten aanzien van sourcing, digitalisering en ecosysteem-denken. Karin is een snelle en kritische denker met een warm hart voor mensen en hun ontwikkeling. 

karin@source2innovate.com
+(31) 6 4015 2882

Martijn van Rijnsoever

Martijn is een ervaren consultant en manager met een voorliefde voor digitalisering, complexe structuren en complexe opdrachten. Zijn kracht zit in het structureren, organiseren en visualiseren van complexiteit, zowel organisatorisch als technisch. De doelstelling is om complexiteit terug te brengen tot de kern.

Martijn heeft zijn International Business Master gehaald aan de Universiteit van Maastricht. Via China is hij nu in Siem Reap Cambodia beland. De afgelopen 9 jaar was hij onder andere fabrieksdirecteur, heeft hij een productiemanagement systeem ontwikkeld en leidde hij de volledige digitale transformatie van een bedrijf in de retailsector. Martijn werkt vanuit Siem Reap en ondersteunt de projecten van Source2Innovate op afstand. Het nieuwe werken wordt daarmee ten volle omarmd.

martijn@source2innovate.com
+(855) 99 666 928