Bart van der Linden.

Bart is oprichter en eigenaar van Source2Innovate. Bart adviseert boards en IT managers over IT-sourcing en -innovatievraagstukken. Hij heeft 15 jaar ervaring op het gebied van IT-sourcing advies, sourcing relaties en -partnerschappen, digitale strategie, shoring strategie en business development.

IT sourcing en Innovatie is Barts passie, waarvoor de kiem gelegd is op de MTS Informatica. Vervolgens heeft Bart zijn programmeurs- en systeemervaring verder ontwikkeld aan de HTS, waarna Bart de verbreding en verdieping zocht in de universitaire opleiding Informatiekunde. De bestuurlijke kennis die hij hier opdeed, vormde samen met zijn werkervaring een goede basis voor zijn PhD traject aan Nyenrode. Bart verwacht in de loop van 2020 zijn proefschrift te verdedigen.

Met deze kennis paraat begeleidt Bart uitbestedingstrajecten en klantcontactgroepen, en richt zich daarbij op de relatie zonder de inhoud uit het oog te verliezen. Bart spreekt de taal van de boardroom maar kan zich ook prima uitdrukken in gesprekken met hardcore IT-ers. Door zijn verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid is Bart de logische schakel in verschillende sourcing partnerschappen.