Over Source2Innovate 

Bart van der Linden startte Source2Innovate in 2014 en het grote netwerk maakt het bedrijf. Source2Innovate werkt samen met Outsourcing Hub, Exin en SourcingExchange. Door samen te werken me deze partijen is het mogelijk om grotere opdrachten uit te voeren.

Bart heeft een achtergrond in de IT, Hogere Informatica heeft heeft opdrachten uitgevoerd als het gaat om de selectie van de juiste IT partner voor onder andere hosting services, SaaS. Ook heeft hij bemiddeld binnen niet zo goed lopende IT outsourcing relaties. Bart is een e-CF certified Consultant.

Op dit moment voert Source2Innovate opdrachten uit op het vlak van IT sourcing & competenties. Verder werkt Bart als associate bij Giarte.

Het netwerk van Bart is groot. Hij schakelt veel met CIO’s, vendor managers en andere stakeholders in verschillende sectoren, nationaal en internationaal, maar ook binnen de overheid. Daarnaast is hij vaak bij IT service providers te vinden om kennis te delen en te sparren over de toekomst van ICT en verdere digitale transformatie van de samenleving. Ook binnen de Tweede Kamer deelt hij zijn visie en ideeën hierover.

CV van Bart van der Linden (English)
CV.Source2Innovate.Bart van der Linden.EN.v1703.pdf (650.82KB)
CV van Bart van der Linden (English)
CV.Source2Innovate.Bart van der Linden.EN.v1703.pdf (650.82KB)